Onze klantcases.

Ontdek succesverhalen van onze gewaardeerde klanten die dankzij onze oplossingen en diensten tastbare resultaten hebben behaald. Leer hoe bedrijven zoals die van jou samenwerking met Logimedical ervaren en blijf geïnspireerd door de positieve impact die we samen hebben gerealiseerd.

Partners van Logimedical realiseren gemiddeld 40% minder fouten in de zorg. Buiten de foutgevoeligheid leveren onze producten efficientie en structuur op de
werkvloer. Wat resulteert in een besparing in tijd en geld. Maar nog belangrijker, wat realiseert dat de zorgprofessionals kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Het verlenen van optimale zorg!

“Wij hebben bij Stichting Humanitas fijn samengewerkt met Logimedical. Humanitas was toe aan nieuwe medicatiekarren. Er zijn uiteindelijk 54 medicatiekarren door Logimedical geleverd… Lees meer..

William Gomes, Humanitas

“Laurens De Hofstee / Naber is begin december 2014 gestart met het gebruik van medicatiewagens. De eerste vier verdiepingen maken daar momenteel naar volle tevredenheid gebruik van.. Lees meer..

Elise Zevenbergen, Laurens

Klantcases.

Humanitas

“Logimedical werkt echt gericht op wat onze organisatie nodig heeft waardoor naar onze wens werd geluisterd.”

Laurens

“De medicatiewagens zijn zo ingedeeld dat het baxtersysteem en de los verpakte medicatie, patientgebonden bij elkaar, heel overzichtelijk in een lade zitten”.

Neem contact met ons op!

Wij reageren binnen 2 (werk)dagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.