Veiligheid en efficiency in de zorg

Medische karren

Wanneer u op zoek bent naar medische karren, dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres! Logimedical heeft een breed assortiment aan veilige en efficiënte karren. Deze medische karren voldoen aan alle veiligheidseisen waardoor u voldoet aan de JCI accreditatie. Naast het streven naar het hoogst haalbare niveau op het gebied van veiligheid, staat ook efficiëntie bij ons voorop. Zo zorgen we ervoor dat alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier heeft u meer tijd over heeft voor echte zorg!

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan medische karren? Dan kunt u een kijkje nemen in de webshop. Wanneer u de producten in het echt wilt bekijken is het mogelijk om een vrijblijvende demo op locatie in te plannen.

Veilige en efficiënte medische karren van Logimedical

Logimedical is uw partner wanneer het gaat om veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Zo bieden wij een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden. Door middel van onze producten kan de beste kwaliteit en veiligheid in de zorg genereerd worden. De medische karren zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie van ons ontvangen over de medische karren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Dit kan via het contactformulier op de website maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies!

Wanneer u van plan bent een medische kar aan te schaffen, plannen wij graag een afspraak met u in. Zo kunnen wij samen met u, uw wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden bekijken.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten