Nexsys ADC

De Nexsys ADC noodvoorziening is verder geëvolueerd in deze tweede generatie geregistreerde dispenser voor niet-patiënt specifieke medicatie en/of opiaten op de werkvloer. De procesverbetering door NexsysADC™ helpt zowel apothekers als verzorg- en verpleegkundigen in hun dagelijks werk. Gelijkwaardig beheer en controle als bestaande uitgiftesystemen, tegen een lagere investering en snellere terugverdientijd.

Ideaal voor lange termijn verzorging
Vaak kan het aantal spoedleveringen drastisch omlaag. De apotheek staat via een beveiligde Cloud omgeving continu in verbinding met de instelling en heeft daarmee zicht op alle medicijntransacties aan de Nexsys ADC. De aanvulling en herbevoorrading wordt daardoor gestroomlijnd en voorraden optimaal beheerd. Aangezien Nexsys ADC het meest praktische en betaalbare geregistreerde medicijnuitgiftesysteem is, is deze belangrijke technologie voor elke zorginstelling toegankelijk.

Ideaal voor verpleegkundigen
NexsysADC haalt onduidelijkheden uit medicijndosering en verantwoording via HIPAA data beveiliging. Geavanceerde beveiligingsfeatures zoals contactloos of biometrisch inloggen op de unit is mogelijk. Beveiligde medicijnhandling is nauwkeurig geregisseerd via gebruikersspecifieke rechten en rollen, waarmee een groot deel van de dagelijkse hektiek wordt voorkomen. Zorg voor de patiënt verbeterd doordat het juiste medicijn altijd, in de juiste dosis, op de juiste locatie beschikbaar is.

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

De service van Logimedical

NexsysADC is extreem flexibel en uitbreidbaar als het gaat om gedecentrailseerde uitgifte van opiaten en kostbare medicijnen. Automatiseer toegang en uitgifte tot wel 250 verschillende medicijnen tot wel 400 stuks per medicijn. Logimedical configureert samen met jou de ideale samenstelling van de dispenser en zorgt voor een probleemloze ingebruikname.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

Wil je meer weten over onze Nexsys ADC producten? Neem contact op!