Meer informatie over het gebruik van het AutoRelock™ slotsysteem met display

Het AutoRelock slotsysteem met display is een digitaal systeem welke je middels een unieke 4-cijferige pincode kunt ontgrendelen. Op dit systeem is het mogelijk om 99 verschillende pincodes te programmeren zodat meerdere gebruikers over een eigen pincode kunnen beschikken. Na dit, werkt dit systeem zonder een sleutel en kun je dus simpelweg middels alleen een unieke pincode, de wagen ontgrendelen. Je bent dus nooit meer je sleutel kwijt en wordt de medicatieveiligheid en efficiëntie bij jou op locatie, gewaarborgd en verbeterd. Ook zit er op dit systeem een digitale display welke jou netjes aangeeft hoe hoog de actuele batterijpercentage is, valt er uit te lezen hoe laat en wanneer voor het laatst de medicijnwagen is ontgrendeld en nog veel meer.

Mocht je meer vragen hebben over het AutoRelock Slotsysteem met Display, kijk dan voor meer informatie op onze website!

Bediening AutoRelock™ slotsysteem met display

Stap 1

Verifieer vóórdat je aan de slag gaat met deze gebruiksaanwijzing of het bedienpaneel op de wagen identiek is aan de foto hiernaast. Kleuren kunnen afwijken, maar de lay-out van de toetsen dient overeen te komen.

Stap 2

Doe jezelf vervolgens, vóórdat je de medicijnwagen meeneemt, een plezier door de batterijspanning te controleren door op de “BATTERY”-toets te drukken.

Indien de display nog genoeg percentage aangeeft (bijvoorbeeld: ‘40%’), is de batterijspanning in orde.

Indien de display geen percentage aangeeft, ‘_ _%’ of ‘Battery Needs Recharged Soon’, is het noodzakelijk om de medicijnwagen op te laden.

Wij van Logimedical raden je aan om na iedere medicijnronde je medicijnwagen op te laden. Dit om te voorkomen dat je in je werkzaamheden wordt belemmerd met een spanningsloze medicijnwagen.

het opladen van de medicijnwagen 6 uur duurt? Laad hem daarom zoveel mogelijk op zodat je werkzaamheden efficiënt verlopen.

Verwijder de oplaadsnoer uit de wandcontactdoos en berg deze op. Controleer opnieuw de batterijspanning door op de ‘Battery-toets’ te drukken.

Stap 3

Vergeet niet om, na het opladen van de medicijnwagen, de stekker uit de wandcontactdoos te verwijderen en terug op te bergen aan de daarbij behorende haak achterop de medicijnwagen.

Als er ondanks het opladen, geen spanning optreed?

Neem dan contact op via: 010-2582920 of storingsmelding@logimedical.nl

Stap 4

Om de afgesloten wagen te openen geef je een geldige 4-cijferige PIN-code in. De wagen wordt ontgrendeld en de display geeft ‘Hello!’ en vervolgens ‘Access Allowed’ met datum en tijd aan. Je hebt nu toegang tot alle lades.

Bij een foutieve invoer van de code, geeft de display ‘Incorrect Code Please Re-enter Code’ en- of ‘Please Enter Access Code’. Druk op de ‘Clear’-toets en toets opnieuw de code in.

Stap 5

Om de wagen af te sluiten, sluit je eerst alle lades en druk je op de toets “SECURE” of duw het C-cilinderslot handmatig helemaal in.

Druk op de rode knop achterop de medicijnwagen. Hiermee reset je de display.

Mocht dit niet werken, neem dan contact op met Logimedical via tel: 010-2582920

Klik hieronder op de video voor de uitleg:

Gebruik maken van de noodsleutel

Stap 1

Verifieer jouw noodsleutel zoals op de afbeelding hieronder en controleer of de code op de sleutel overeenkomt met de code wat er bij jou op het C-cilinderslot staat.

Weet je niet wat de exacte locatie van de noodsleutel is? Neem dan contact op met de noodsleutelhouder, denk hierbij aan bijvoorbeeld je leidinggevende, manager etc.

Weet je wel wat de locatie van de noodsleutel is? Deel dit dan met ons zodat we de medicatietoegang op jullie locatie 24/7 kunnen waarborgen!

Stap 2

Bevestig de noodsleutel in het C-cilinderslot.

Stap 3

Draai de noodsleutel een kwartslag naar rechts of naar links. Het C-cilinderslot komt naar buiten. De medicijnwagen is nu ontgrendeld en klaar voor gebruik.

Stap 4

Om de medicijnwagen te vergrendelen, sluit je eerst alle lades en duw je vervolgens het C-cilinderslot handmatig naar binnen. Verwijder de noodsleutel, en leg deze weer terug op zijn vaste plek.

Stap 5

Wij raden je aan om na het gebruik van de noodsleutel een storingsmelding te maken. Dit kan je doen via onze Logimedical App via de service-knop, telefonisch 010-2582920 of via onze e-mail: storingsmelding@logimedical.nl.

Samen zorgen we ervoor dat problemen worden voorkomen en/of opgelost!

Service doen we goed én samen!

Door het delen van de noodsleutelinformatie, kunnen wij van Logimedical de toegang tot de medicatie 24/7 waarborgen. Druk op de knop hiernaast voor het invullen van de noodsleutelinformatie.

Neem contact met ons op!

Wij reageren binnen 2 (werk)dagen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.