AC Kar

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een AC S kar, naar uw eisen en wensen, kunt kopen? Dan is Logimedical uw partner! Logimedical heeft al vele jaren ervaring in het verbeteren van de organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners. Ook voor een veilige en efficiënte ACS kar bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Wij investeren continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Dit omdat wij ernaar streven de kwaliteit in de zorg en uw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Wij doen dit onder andere door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Omdat iedere organisatie anders is zullen wij altijd een vrijblijvende afspraak met u inplannen. Tijdens deze afspraak bespreken we samen met u, uw wensen en eisen. Op basis hiervan kunnen wij u voorzien van deskundig advies.

Naast een ABC kar kunt u bij Logimedical terecht voor alles op het gebied van: medicijndistributiebehandelwagensgeregistreerde medicijnuitgifte en zorgwerkplekken. 

AC kar

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Efficiënte AC wagen

Wanneer u kiest voor een AC S wagen van Logimedical, staan hierbij veiligheid en efficiëntie voorop. Logimedical investeert continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning om de kwaliteit in de zorg naar een hoger niveau te brengen. Zo streven wij ernaar alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen. Ook streven we ernaar alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat u meer tijd heeft voor echte zorg.

Wij doen dit onder andere door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

AC kar

Offerte aanvragen | AC S Kar

Wil je meer informatie over onze producten? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Onze werknemers staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. Je kunt zowel telefonisch, per mail of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om jouw vraag aan onze medewerkers via de chatfunctie te stellen.

Wanneer je van plan bent een crash trolley aan te schaffen, plannen wij graag een afspraak met je in. Zo kunnen wij samen met jou, je wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden bekijken.