Afwasbare toetsenborden

Afwasbare toetsenborden aanschaffen voor jouw zorginstelling? Bij Logimedical vind je altijd een waterproof toetsenbord dat past bij jouw wensen! Makkelijk te desinfecteren en passen in de vaatwasser. Goed om te benoemen is dat we ook bijpassende afwasbare muizen verkopen. Vanzelfsprekend typt het afwasbare toetsenbord zoals je gewend bent.

Het huidige assortiment vind je in de webshop van Logimedical.

Afwasbare toetsenborden

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Bron van bacteriën

Wist je dat muizen en toetsenborden een grote bron aan bacteriën zijn? Vooral binnen de zorgafdeling is dit iets wat gevaarlijk kan zijn in sommige situaties. Waarom? Meerdere zorgverleners maken gebruik van dezelfde apparatuur. Als deze niet gemakkelijk te desinfecteren is, dan kunnen virussen zich snel verspreiden. Ga deze verspreiding van virussen tegen met de afwasbare toetsenborden en muizen van Logimedical. Staat jouw product er niet tussen? Neem contact met ons op. We bieden je graag een oplossing op maat. Altijd! Dat is de service van Logimedical.

Over Logimedical

Logimedical houdt zich bezig met het verbeteren van de medicatieveiligheid binnen de zorg. Daarnaast spelen we graag in op de behoeften op de werkvloer. We luisteren graag naar de wensen van het zorgpersoneel, zodat we producten kunnen aanbieden die er écht toe doen. Geheel op maat! Neem bijvoorbeeld onze Nexsys ADC of de baxter afvalbakken. Op onze website vind je meer informatie over onze dienstverlening. Wil je eens met ons sparren over de medicatieveiligheid op jouw afdeling? Laat het ons weten! We geven je graag meer informatie en handvaten die je dagelijks kunt gebruiken. Onze specialisten staan voor je klaar.

Bestel nu jouw toetsenbord

Zoals eerder benoemd kun je in onze webshop ons huidige assortiment aan afwasbare toetsenborden en muizen terugvinden. Heb je een vraag over onze producten of dienstverlening? Stel je vraag via het onderstaande contactformulier. Ook kun je onze werkzaamheden volgen via LinkedIn. Volg ons nu!