Antibacterieel toetsenbord

Een antibacterieel toetsenbord aanschaffen voor jouw afdeling? Bij Logimedical vind je verschillende antibacteriële toetsenborden en muizen in de webshop. De producten zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren. Wel zo belangrijk! Wist je namelijk dat toetsenborden en muizen een bron van bacteriën zijn? Omdat meerdere zorgverleners werken met dezelfde apparatuur, kunnen virussen snel verspreid worden als de apparatuur niet gemakkelijk gedesinfecteerd kan worden. Dit is verleden tijd met de producten van Logimedical!

Bekijk de producten in de webshop!

Antibacterieel toetsenbord

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Medische toetsenborden en muizen

Toetsenborden die werken zoals normale type toetsenborden, maar wel waterproof zijn? Bij Logimedical vind je het. De washable toetsenborden zijn voorzien van een siliconen afdekking die makkelijk afneembaar is. Goed om te benoemen is dat de producten in verschillende kleuren beschikbaar zijn. In de webshop vind je ons actuele assortiment! Mis je een product of voldoet het assortiment niet geheel aan jouw wens? Neem even contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar een passende oplossing!

Innovatie en veiligheid

Bij Logimedical staan innovatie en medicatieveiligheid hoog in het vaandel. Wij zetten graag dat stapje extra om zorgverleners te ontzien in hun dagelijkse werkzaamheden. Hoe we dit doen? We beiden producten op maat aan. Zo hebben de verplegers tijd voor wat er toe doet: de patiënten. Onze accountmanagers gaan vaak op pad om in gesprek te gaan met de mensen op de werkvloer. Zo ontdekken we de huidige behoeften en kunnen met innovatieve producten inspelen op de wensen.

Bestelling plaatsen

Zoals eerder benoemd plaats je gemakkelijk een bestelling via de webshop. Vragen over een antibacterieel toetsenbord of muis? Stel jouw vraag via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Volg ons ook via LinkedIn en blijf op de hoogte van al het nieuws! We hopen snel met je in contact te komen.