Apothekers artikelen pillen vergruizer

Ben je op zoek naar apothekers artikelen pillenvergruizer? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres. Wij staan al meer dan 25 jaar garant voor het verbeteren, nauwkeuriger en efficiënter maken van de zorgverlening. Dit doen we door een breed assortiment aan producten aan te bieden, die de zorgverlening voor jou en jouw organisatie makkelijker maken. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op of neem een kijkje in de webshop!

Apothekers artikelen pillen vergruizer

Alles over medicatieveiligheid

Een handig hulpmiddel

Een pillenvergruizer is een zeer handig hulpmiddel bij het toedienen van medicatie. Als een patiënt moeite heeft met het doorslikken van een hele pil, of als hij of zij maar een gedeelte van de pil nodig heeft, helpt een pillenvergruizer om de pil te verkleinen of te vergruizen. Zo kan de patiënt het medicijn alsnog slikken in kleine stukjes of zelf in poedervorm. De pillen vergruizer zorgt er ook voor dat er niks van het medicijn verloren gaat, en beschermt uw handen bij het vergruizen.

Naast pillen vergruizers hebben wij nog veel meer artikelen in ons assortiment die je helpen om de zorgverlening makkelijker te maken. Zo kun je bij ons ook terecht voor medische wagens, computerwagens, en medicijnkasten.

Apothekers artikelen pillen vergruizer

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact

Als je vragen hebt over onze producten, of als u graag advies wilt, kun je uiteraard bij ons terecht. Op onze website vind je onze contact gegevens en kun je per mail, telefoon of chat contact opnemen. Graag helpen onze ervaren medewerkers je met uw vragen en denken met je mee. Zo kunnen wij samen met jou bekijken welke producten uit ons assortiment passen bij jouw organisatie. Als u contact opneemt, staan wij je graag te woord! Bekijk ook eens onze LinkedIn pagina.