Cart computer

Een medische cart computer aanschaffen? Een computer op wielen die geheel aan te passen is naar de behoeften op de werkvloer! Ook wagenparkbeheer op afstand via een cloud systeem is mogelijk. Logimedical helpt jouw zorginstelling een de beste en meest betrouwbare computer carts. Goed om te benoemen is dat we de computer wagens graag bij je op locatie komen demonstreren! Logimedical zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt.

Neem direct contact met ons op en vraag gratis meer informatie aan.

Cart computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Cloud IT systeem cart computer

Het system dat is gekoppeld aan de cart computer is N-Sight. Vanuit dit systeem kan het dagelijkse gebruik zo geoptimaliseerd worden dat het bijvoorbeeld een positieve invloed heeft op de foutgevoeligheid van de zorgverleners. Daarnaast houdt het systeem bij of de wagens bijvoorbeeld nog genoeg stroom hebben en of de batterijprestaties nog optimaal zijn. De COW computers blijven up-to-date door het van afstand onderhouden en updaten. Tot slot kun je de cart computer koppelen aan andere computer wagens, wat de prestaties nog meer verbeterd.

Integratie met ziekenhuis systemen

De carts kunnen een goede koppeling leggen met de bestaande integratie van het ziekenhuis. Het grote voordeel hiervan is dat er geen bijzonder nieuwe koppelingen aangelegd hoeven te worden! Vraag er naar via het onderstaande contactformulier. Daarnaast zijn er nog andere bijkomende voordelen. Vereenvoudig het gebruik door handige slotsystemen. Denk aan het CarLink Pin Code Interface of de Actieve Directory Service. Beide zorgen voor snellere doorloop en verbeterde inzet van de hardware als de cart computer.

Meer informatie aanvragen

Wil je graag de cart computer op locatie? Of een demonstratie aanvragen? Logimedical komt graag bij je langs en vertelt je meer over de voordelen en werking van de medische carts. Op LinkedIn delen we onze nieuwe leveringen. Volg ons en blijf op de hoogte van het Logimedical nieuws! We hopen snel met je in contact te komen. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Tot snel!