CleanCart® Desinfectiecel

De wagens van Logimedical komen overal. Van patiënt naar patiënt, van bed naar bed, van kamer naar kamer. Alle hulpmiddelen direct bij de hand. Goed gereedschap, goed gebruikt. Zonder dat men daar erg in heeft, rijden eventuele bacteriën en virussen gratis met medische wagens mee. Reden te meer om deze medische wagens regelmatig en goed te reinigen of zelfs te desinfecteren.

Zeker ten tijde van een Covid-19 virus (of Norovirus), waarin Zorgmedewerkers vaak overbelast zijn en desinfectie een dagelijks bijkomend fenomeen zou moeten zijn, moet het reinigen snel, grondig en efficiënt kunnen gebeuren.

De oplossing is gevonden in de CleanCart® Desinfectiecel met UV-C licht!  Wat naast het effect van het UV-licht zelf ook flink Ozon genereert. Die combinatie licht en Ozon, zorgt ervoor dat ook delen die niet direct met het licht in contact komen -licht gaat niet de hoek om- grondig worden gedesinfecteerd. De Ozon komt echt overal.

CleanCart® Desinfectiecel

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

De service van Logimedical

De CleanCart® desinfectiecel voor medische wagens is uitgerust met een fors aantal UV-C Ozon lampen en is groot genoeg om zelfs de grootste medische wagens makkelijk, snel en efficiënt te desinfecteren. In slechts een 5-tal minuten is zo’n klus geklaard.

De CleanCart® desinfectiecel is uiteraard te koop én te huur tegen een gunstige prijs, waardoor de investering al heel snel is terugverdiend.

Ook bieden we het desinfecteren aan als service. Met onze mobiele CleanCart® desinfectiecel komen we dan naar jou toe en desinfecteren we zo veel medische wagens als je maar wilt. Dit kan in combinatie met onze onderhoudscontracten of los daarvan. In dat geval betaal je voor het desinfecteren een vast bedrag per medische wagen en ben je verder helemaal ontzorgt.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie ontvangen

Wil je meer weten over onze CleanCart® desinfectiecel? Neem contact op via het onderstaande formulier of plaats direct een bestelling via de webshop. Logimedical staat voor veiligheid en efficiëntie in de zorg. Wij luisteren naar de vraag op de werkvloer. Dat maakt onze dienstverlening zo uniek.