Computer cart on wheels

Op afstand de computer cart on wheels beheren? Dankzij de cloud IT oplossing zijn de wagens van Logimedical gemakkelijk te beheren, onderhouden en terug te vinden. Als IT-manager of afdelingsmanager wil je graag overzicht van de huidige situatie. Dankzij het N-Sight systeem ben je altijd op de hoogte van de laatste status van iedere COW computer. Vergroot daarnaast ook de werkopties door te kiezen voor het MaxBin™ systeem met hogere opslagmogelijkheden.

Vraag nu een proefwagen aan voor jouw afdeling!

Computer cart on wheels

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Trio™ Computer Werkstations

De vernieuwde Trio computer werkstations zijn voortgekomen uit een mix van de meest nieuwe en innovatieve computerwagens die er vandaag de dag rondrijden. Zoals eerder benoemd zijn er nu meer opslagmogelijkheden. Dat is niet alles; ook de vernieuwde ontwerpstijl maakt het computer werkstation erg fijn in gebruik. Hij is namelijk gemakkelijk te manoeuvreren over de verschillende afdelingen en de batterij gaat lang mee. Komt niet voor verrassingen te staan! Logimedical maakt zich hard om de beste innovatieve oplossingen aan te bieden aan de zorgsector. We luisteren graag naar de problemen op de werkvloer en spelen hier met onze producten op in.

De beste IT-oplossingen

Als IT-manager binnen een ziekenhuis of verpleegafdeling ben je altijd op zoek naar de meest gangbare producten die duurzaam zijn. De computer cart on wheels is hier een goed voorbeeld van. Zoals hierboven benoemd wil je tijdens het delen van de medicatie of het registreren van patiënten niet voor verrassingen komen te staan. De wagen valt uit omdat de batterij leeg is, of hij is niet up to date. Deze problemen zijn verleden tijd dankzij het N-Sight systeem. Hierbij kan op afstand gemakkelijk onderhoud worden uitgevoerd. Daarnaast heb je als IT-manager direct een goed overzicht van de huidige batterijduur. Tot slot kun je ook gemakkelijk zien waar welke COW Computer gebruikt wordt.

Prijsindicatie aanvragen

Wil je graag een vrijblijvende prijsindicatie ontvangen van onze computer cart on wheels? Vraag deze gemakkelijk aan via onze website. Via onderstaande formulier kun je direct een vraag stellen over onze dienstverlening. We hopen snel met je in contact te komen! Volg ons ook via social media.