Computer kasten

In de zorg wordt de werkdruk steeds groter. Ook de kans op menselijke fouten wordt daarmee groter. Logimedical streeft ernaar alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Zo blijft er meer tijd over voor echte zorg en wordt de kans op menselijke fouten aanzienlijk verlaagd. Dit doen wij door het aanbieden van veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Bijvoorbeeld ook computer kasten.

Computer kasten

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Computer kasten van Logimedical

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument omdat dit de werkzaamheden bevordert. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat je als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Hierbij staan in het bijzonder veiligheid en efficiëntie voorop. Zo streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om veiligheid. Daarnaast streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Wanneer je op zoek bent naar een computer kasten, dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres. Onze computer kasten zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. Maar daarnaast kan je ook bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen evenals creatieve servicemogelijkheden. Al met al kan je bij Logimedical terecht voor al jouw zorgproducten. In het bijzonder de computer kasten.

Computer kasten

Offerte aanvragen | Computer kasten

Ben je geïnteresseerd in een computer kasten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen! Wij staan bovendien altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met je in. Wij vinden altijd een oplossing voor jouw situatie. Je vind onze contactgegevens hieronder. Kortom, Logimedical is de partij die je zoekt.