Computer wagen

Ben je als inkoper, afdelingsmanager of IT/ICT-specialist op zoek naar een betrouwbare computer wagen? Logimedical is dé partij die je zoekt. Onze COW computers helpen jouw zorginstelling bijvoorbeeld bij het verlagen van de foutgevoeligheid op het gebied van medicijnen. Daarnaast maakt de computerwagen gebruik van een betrouwbaar IT-beheersysteem. Meer weten over de COW Computerwagen? De adviseurs van Logimedical vertellen je graag meer!

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Computer wagen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

IT beheer op afstand

Optimalisatie, beheer en onderhoud op afstand. Het is mogelijk met de COW computers van Logimedical. Zie direct waar alle computer wagens aan het werk zijn, en bekijk real-time de prestaties van de wagens. Staat er een update open? Voltooi deze zonder dat je de wagen voor je hebt staan. Een wagenpark dat op afstand beheert kan worden is de toekomst! Wij van Logimedical helpen je graag verder. Ontdek de mogelijkheden van de computerwagens.

Snellere medicijnrondes

De werkprestaties verbeteren en foutgevoeligheid zo laag mogelijk houden. Het Trio™ computer werkstation is samengesteld uit de meest innovatieve en betrouwbare onderdelen van alle computer werkstations die er zijn! Hij is goed manoeuvreerbaar, makkelijk in gebruik en geheel samen te stellen naar wens. Dit maakt dat je als verpleegkundige sneller en veiliger medicijnrondes kunt lopen. Wist je bijvoorbeeld dat de COW Computer zelf eventuele fouten aangeeft vóórdat deze gemaakt worden? Vraag direct meer informatie aan! Sta versteld van de mogelijkheden en laat je gegevens achter.

Vrijblijvend advies aanvragen

Weet je niet zeker wat voor type computer wagen past bij jouw zorginstelling? Wij komen graag het IT systeem en de COW’s demonstreren op locatie. Vraag gratis meer informatie aan! Wij nemen vanzelfsprekend zo snel mogelijk contact met je op. Volg onze LinkedIn pagina om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld onze nieuwste leveringen. Wij hopen je snel te ondersteunen! Tot snel bij Logimedical!