Crash kar

Ben je op zoek naar een crash kar? Dan is Logimedical de juiste partner voor jou! Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door continu te investeren in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning op het gebied van medicijndistributie en behandelwagens. Onder andere een crash kar behoort tot onze producten.

Ben je benieuwd naar onze producten? Dan kan je alvast een kijkje nemen in onze webshop. Bij vragen over de producten kan je altijd contact met ons opnemen.

Crash kar

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Crash kar bestellen bij Logimedical

Bij onze producten staan veiligheid en efficiency voorop. Wij streven met onze producten naar het hoogst haalbare niveau als het gaat om veiligheid. Zo voldoen alle trolleys aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen. Naast de veiligheid staat ook efficiëntie bij ons voorop. Zo zorgen we ervoor dat alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Dan houd je meer tijd over voor echte zorg!

Naast een crash kar, kan je bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn kijken wij graag samen met je naar jouw situatie nu en jouw eisen en wensen voor de toekomst. Zo weet je zeker dat je de juiste producten hebt.

Offerte aanvragen | Crash kar

Wil je meer weten over onze crash karren? Of over onze andere producten? Dan kan je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens op onze website, en ook is het mogelijk om direct een bericht te versturen via ons chatfunctie.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een lab trolley van Logimedical, dan kan je een afspraak voor een vrijblijvende demo bij jou op locatie inplannen!