Desinfectie ziekenhuis

Desinfectie ziekenhuis: oppervlakten, ruimten en materialen zijn erg belangrijk. De medische wagens van Logimedical komen overal en gaan van patiënt naar patiënt. Alle hulpmiddelen zijn direct bij de hand. Zonder dat men hier erg in heeft, nemen de medicijnwagens ook eventuele bacteriën en virussen met zich mee. Des te meer reden om de wagens vaker te desinfecteren. Vooral nu, ten tijde van het corona virus. Logimedical biedt de oplossing voor het snel, efficiënt en makkelijk desinfecteren van medicijnwagens: De CleanCart® desinfectiecel. Lees snel verder voor meer informatie. Direct een aanvraag doen? Bekijk het product nu op de website van Logimedical.

Desinfectie ziekenhuis

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Wat doet de CleanCart® desinfectiecel?

De CleanCart® desinfectiecel voor medische wagens is speciaal voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen die gebruik maken van medicijnwagens. In de cel bevinden zich een flink aantal UV-C Ozon lampen die de wagen in een 5-tal minuten desinfecteert. De CleanCart® desinfectiecel is te koop en te huur tegen een gunstige prijs. U heeft uw investering er binnen no-time uit. Tot slot is het ook goed om te benoemen dat je gebruikt kunt maken van de full-service van Logimedical.

Logimedical full-service

Wij komen samen met..

..de mobiele desinfectiecel bij u op locatie en desinfecteren zo veel medische wagens als u wil. Deze service is af te nemen in combinatie met een onderhoudscontract. Dit is niet noodzakelijk. U betaald per wagen en bent verder geheel ontzorgt. Dát is pas service. Logimedical is uw partner bij uitstek. Ontdek de mogelijkheden! Neem contact op.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Direct meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie over de CleanCart® desinfectiecel? Vul het formulier in. Logimedical komt zo snel mogelijk terug op uw vraag. Goed om te benoemen is dat u ook direct een aanvraag kunt doen. Bekijk het product op onze webshop. Wij spreken u hopelijk snel!