Desinfectiemachines

Wil je meer informatie over desinfectiemachines? Dankzij Logimedical heb je geen excuus meer voor ‘besmette’ medicijnwagens. De medicatiewagens van Logimedical komen overal. Ze gaan van bed naar bed, patiënt en patiënt. Al het gereedschap direct bij de hand. Vaak zonder dat men er erg in heeft, rijden bacteriën en virussen mee op de wagens. In deze tijd des te meer reden om de wagens vaak te reinigen en desinfecteren. Logimedical biedt de oplossing!

Desinfectiemachines

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

De CleanCart® Desinfectiecel

De CleanCart® Desinfectiecel van Logimedical desinfecteert medicijnwagens in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Ga de verspreiding van virussen tegen! Goed om te benoemen is dat dit niet alleen gaat om het Coronavirus, maar ook bijvoorbeeld om het Norovirus. Snel en efficiënt! Bespaar tijd. Tijd die hard nodig is aan de bedden van de patiënten. Wil je meer informatie? Logimedical komt graag bij je langs of neem contact met je op. We bespreken de voordelen en de mogelijkheden voor bij jou op locatie.

Huren, kopen of Full-Service

De CleanCart® Desinfectiecel is te huur of te koop tegen een voordelige prijs waardoor de gemaakte investering zichzelf snel terugverdient. Goed om te benoemen is..

..dat Logimedical naast kopen of huren, ook Full-Service aanbiedt. Dit houdt in dat wij bij jou zo veel mogelijk medicijnwagens komen desinfecteren. De Full-Service kan worden afgenomen met of zonder onderhoudscontract. Gehele ontzorging van uw wagenpark! Dat is de service die Logimedical jou graag biedt.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie ontvangen

Wil je meer weten over onze CleanCart® desinfectiecel? Neem contact op via het onderstaande formulier of plaats direct een bestelling via de webshop. Logimedical staat voor veiligheid en efficiëntie in de zorg. Wij luisteren naar de vraag op de werkvloer. Dat maakt onze dienstverlening zo uniek. Wij hopen jou snel te mogen ondersteunen! Vergeet ons ten slotte niet te volgen op social media. Blijf hier op de hoogte van het Logimedical nieuws.