Elektrische pillenmaler

Ben je op zoek naar een elektrische pillenmaler? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres. Wij staan al meer dan 25 jaar voor een efficiency en nauwkeurigheid in de zorgverlening. We streven er naar uw prestaties naar een hoger niveau te brengen doormiddel van innovatieve oplossingen met een positief effect. Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de zorgverlening te optimaliseren.

Benieuwd naar onze producten? Bekijk de webshop!

Elektrische pillenmaler

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Elektrische pillenmaler van Logimedical

Een elektrische pillenmaler heeft veel voordelen ten opzichte van het handmatig vermalen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het handmatig vermalen van pillen uiteindelijk kan leiden tot fysieke klachten bij zorgverleners, omdat deze handeling te veel kracht kost. Zeker als er meerdere pillen achter vermalen moeten worden, kunnen klachten optreden. Doormiddel van een elektrische pillenmaler kun je deze handeling moeiteloos herhalen, aangezien het je geen inspanning kost. Bovendien is het elektrisch vermalen ook vele malen sterieler en gaat er niks van het medicijn verloren. Een elektrische pillenmaler is dus erg handig als je zorg draagt over meerdere patiënten die bijvoorbeeld moeite hebben met het doorslikken van medicijnen.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om je goed te kunnen adviseren over de juiste producten voor uw organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je de beste producten hebt, die passen bij de werkzaamheden, medewerkers en patiënten. Uiteraard staan wij klaar voor uw vragen, en kun je altijd contact met ons opnemen. Mocht je direct een product willen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Bekijk onze webshop voor het aanbod. Zodra je een product besteld, kunt je deze direct afrekenen en zorgen wij voor de bezorging op de juiste locatie. We helpen je graag verder om de zorgverlening zo goed mogelijk te maken!

Elektrische pillenmaler

Offerte aanvragen | Elektrische pillenmaker

Meer informatie over de elektrische pillenmaler? Vraag een offerte aan! Onze medewerkers vertellen je graag meer tijdens een (telefonische) afspraak. Ook komen wij graag lang bij jou op locatie om de huidige medicatieveiligheid te beoordelen. Neem contact op voor meer informatie door middel van onderstaand contactformulier. Volg ons ook op Facebook.