Elektronische medicijnmaler

Ben je op zoek naar een elektronische medicijnmaler? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres! Wij streven al meer dan 25 jaar naar meer nauwkeurigheid, efficiency en veiligheid in de zorgverlening, en laten onze producten hieraan bijdragen. Een elektronische medicijnmaler is hier een goed voorbeeld van. Doormiddel van dit product is het mogelijk om op een gemakkelijke en eenvoudige manier medicijnen te vermalen, zonder dat dit je te veel inspanning kost.

Benieuwd naar de producten? Lees er meer over in de webshop.

Elektronische medicijnmaler

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Elektronische medicijnmaler kopen bij Logimedical

Als je wel eens medicijnen met de hand hebt vermalen, dan weet je ongetwijfeld hoeveel moeite dit kost. De druk die uitgeoefend moet worden is namelijk 21 kg, wat veel te hoog is volgens de Nederlandse Arbeidsinspectie. Hierdoor kunnen uiteindelijk fysieke klachten optreden, zeker wanneer er meerdere pillen achter elkaar vergruisd moeten worden. Een elektronische medicijnmaler neemt deze nadelen weg. Hiermee kan je namelijk meerdere medicijnen moeiteloos achter elkaar vermalen, en dit gebeurt ook nog eens veel sterieler. Daarnaast gaat er niks van het medicijn verloren, waardoor je veel sneller en gemakkelijker jouw patiënten kunt bedienen.

Je kunt een medicijnmaler direct bij ons bestellen in de webshop. Na de betaling zorgen wij er uiteraard voor dat deze op de juiste locatie wordt afgeleverd. Mocht je nog vragen hebben voordat je een bestelling wilt plaatsen, neemt dan gerust contact met ons op.

Advies van de specialisten

Als je nog vragen hebt over een medicijnmaler, of één van onze andere producten, neem dan gerust contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke producten er voor jou en je organisatie geschikt zijn en kunnen we je op de juiste manier adviseren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de efficiency en nauwkeurigheid van de zorgverlening te verbeterd wordt, zodat het werk makkelijker, sneller en beter kan worden uitgevoerd. Bij Logimedical helpen we je graag verder!

Offerte aanvragen | Elektronische medicijnmaler

Wil je meer informatie over de elektronische medicijnmaler? Vraag dan een offerte aan! Onze medewerkers vertellen je graag meer tijdens een (telefonische) afspraak. Ook komen wij graag lang bij jou op locatie om de huidige medicatieveiligheid te beoordelen. Neem contact op voor meer informatie door middel van onderstaand contactformulier. Volg ons ook op Facebook.