IT trolley

Wanneer je op zoek bent naar een IT trolley, dan is Logimedical uw partner! Je kunt bij ons terecht voor veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Zo bieden wij een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden. Bij ons producten staan veiligheid en efficiency voorop!

Mobiele computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

IT trolley aanschaffen bij Logimedical

Logimedical heeft een breed assortiment aan veilige en efficiënte IT trolleys. Deze medische karren voldoen aan alle veiligheidseisen waardoor je voldoet aan de JCI accreditatie. Naast het streven naar het hoogst haalbare niveau op het gebied van veiligheid, staat ook efficiëntie bij ons voorop. Zo zorgen we ervoor dat alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier heb je meer tijd over voor echte zorg!

Door middel van onze producten kan de beste kwaliteit en veiligheid in de zorg genereerd worden. De IT trolleys zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen. Wil je meer weten over onze IT trolleys? Of over onze andere producten? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor je klaar om uw te voorzien van deskundig advies. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens op onze website, en ook is het mogelijk om direct een bericht te versturen via ons chatfunctie.

Offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een IT trolley van Logimedical, dan kun je een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie bij jou op locatie inplannen. Ook kun je onderstaand een offerte op maat aanvragen.