IT wagen

Een medische IT wagen bestellen? Deze en andere medische apparaten en wagens vind je bij Logimedical. Dé partner voor innovatieve producten die gebruikt worden in de zorgsector. Voor iedere medische omgeving bieden wij de ideale IT/ICT toepassing. Neem bijvoorbeeld de COW IT wagen. Een groot voordeel is dat je wagenbeheer op afstand kunt uitvoeren. Updates, onderhoud en analyses. Dit scheelt een hoop tijd. Logimedical komt de computer wagens graag bij jou op locatie demonstreren.

Laat je gegevens achter en vraag gratis meer informatie aan! Wij hopen je snel te mogen ondersteunen.

IT wagen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

N-Sight wagenparkbeheer

Het N-Sight medicijnwagenparkbeheer is een ontwikkelde software waarbij de IT/ICT afdeling op afstand computer wagens kunnen beheren. Goed om te benoemen is dat dit gebaseerd is op een cloud gebaseerd systeem. Het maakt niet uit of de zorgmedewerkers bezig zijn met de wagen, beheer kan vaak op de achtergrond worden uitgevoerd. Verandert er iets in de werksituatie van de verpleegkundigen? Geen probleem; de staande werkstations passen zich ook aan. Stel alles zo in dat de wagen gebruiksvriendelijk blijft en de workflow op peil houdt. Optimaliseer tot slot de prestaties van de zorgmedewerkers voor de foutgevoeligheid zo laag mogelijk te houden. De IT wagen verteld namelijk direct als er fouten in het verschiet liggen!

Aanpasbaar naar verschillende werkbehoeften

Wordt de IT wagen gebruikt op de chirurgie of juist voor het lopen van medicijnwagens? Iedere afdeling in het ziekenhuis of verpleeghuis heeft zo zijn eigen wensen. Vanzelfsprekend is de computer wagen helemaal samen te stellen naar wens! Denk aan een 3-lagen opslag met standaard cassettes, of 2 grote lades zonder cassettes. Ook is de COW computer inclusief slotsysteem. Liever een dubbel slotsysteem? Ook dit is mogelijk bij Logimedical. Vraag naar de mogelijkheden van onze IT wagens.

Gratis informatie aanvragen

Logimedical stuurt je vanzelfsprekend graag wat meet informatie toe over de COW’s. Zoals eerder benoemd komen we de wagens graag eens demonstreren! Vraag hier naar via het onderstaande formulier. Benieuwd naar afgelopen leveringen? Bekijk onze LinkedIn pagina! Hier delen wij leuk nieuws rondom Logimedical. Tot snel!