JCI accreditatie

JCI accreditatie is een internationaal kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen. Het JCI meet wat er van alle protocollen en zorgplannen in de praktijk terecht komt. Met daarbij de missie om de veiligheid en kwaliteit van zorg te verbeteren. Wij van Logimedical helpen je met het behalen van de JCI accreditatie door middel van onze producten. Wij bieden je transportkarren aan voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. Kortom, Logimedical helpt je waar nodig is.

JCI accreditatie

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

JCI accreditatie behalen met behulp van producten van Logimedical

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat je als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Hierbij staan in het bijzonder veiligheid en efficiency voorop! Zo streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier houdt je meer tijd over voor echte zorg! Ook streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om de veiligheid.

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Wij streven ernaar om jouw prestaties, door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect met de bedoeling om het naar een hoger niveau te tillen.

JCI accreditatie

Offerte aanvragen | JCI accreditatie

Wil je meer informatie over de JCI accreditatie? En hoe jedaaraan kunt voldoen? Dan kan je altijd contact met ons opnemen! Wij staan bijvoorbeeld altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met je in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met jou, de eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. Je vind onze contactgegevens hieronder.