Medical cart

Een betrouwbare IT medical cart aanschaffen? Logimedical heeft alle IT producten voor de zorg die je zoekt! Onze verrijdbare computer kar helpt medicatiefouten tegengaan. Daarnaast kunnen medicatierondes sneller worden gelopen. Tot slot is de zogenoemde COW Computer geheel aanpasbaar naar wens! Logimedical staat vooraan als het gaat om innovatie binnen de zorg.

Maak kennis met ons! Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Medical cart

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor u verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Verrijdbare computer medical cart

Een medical computer cart wordt ook wel een COW Computer werkstation genoemd. Een van de vele voordelen van het werkstation is dat deze goed wendbaar is. Rijd de medical cart gemakkelijk van afdeling naar afdeling! Geen zware en grote computerkasten meer nodig. Zoals eerder benoemd is de medical cart van Logimedical geheel aan te passen naar de behoeften op de werkvloer. Neem bijvoorbeeld het ladesysteem. Kies uit de 2, 4 of 6 laags-opstelling. Liever iets anders? Laat het ons weten. We kijken graag wat er nog meer mogelijk is!

Betrouwbaar IT wagenbeheer

Uiteraard moet er binnen het ziekenhuis, verpleeghuis of andere zorginstelling gebruik worden gemaakt van een betrouwbaar en veilig systeem voor medicijnopslag. Het N-Sight medicijnwagenpark beheer wordt gebruikt op de COW’s van Logimedical. Dit systeem zorgt ervoor dat de IT’ers van de afdeling of zorginstelling op afstaand het wagenpark kunnen beheren. Vereenvoudig direct het onderhoud, management en updates! Wil je nog meer voordelen bekijken? Je vindt de COW Computer in onze webshop. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Gratis meer informatie ontvangen

Gratis meer informatie ontvangen? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wist je dat de medical cart bijvoorbeeld als demo wagen op de afdeling kan komen te staan? Wij vertellen je graag snel meer. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT / ICT binnen de zorg via onze LinkedIn pagina. Hopelijk tot snel!