Medicatie maler

Ben je op zoek naar een medicatie maler? Dan bent je bij Logimedical aan het juiste adres. Een medicatiemaler zorgt ervoor dat je je handen niet meer bezeerd bij het vermalen van medicijnen of pillen, aangezien dit met de hand erg zwaar gaat en soms zelfs tot lichamelijke klachten kan leiden als je vaak meerdere medicijnen achter elkaar moet vermalen. Ook zorgt een medicatie maler ervoor dat het vermalen steriel en snel gebeurt, en gaat er niks van het medicijn verloren.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Medicatie maler

Alles over medicatieveiligheid

Medicatie maler van Logimedical kopen

Bij Logimedical weet je zeker dat je de beste producten krijgt die uw organisatie helpen in het verbeteren en makkelijker maken van de zorgverlening. Wij hebben inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring in dit vakgebied en weten daarom als geen ander hoe we dit kunnen realiseren. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende producten. Zo kun je bij ons terecht voor handschoenhouders, medicijnkarren, medicatie malers en nog veel meer. Als je een product bij ons in de webshop besteld, kun je deze direct afrekenen en dan zorgen wij voor de juiste afhandeling, zodat het op de goede locatie terecht komt.

Medicatie maler

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact

Als je vragen hebt over onze producten, of als u graag advies wilt, kun je uiteraard bij ons terecht. Op onze website vind je onze contact gegevens en kun je per mail, telefoon of chat contact opnemen. Graag helpen onze ervaren medewerkers je met uw vragen en denken met je mee. Zo kunnen wij samen met jou bekijken welke producten uit ons assortiment passen bij jouw organisatie. Als u contact opneemt, staan wij je graag te woord! Bekijk ook eens onze LinkedIn pagina.