Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicatiekar

Een medicatiekar nodig? Voor veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen, is Logimedical uw partner! Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat u als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Dit omdat het in de zorg belangrijk is om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn om zo de beste kwaliteit en veiligheid te genereren. Wanneer u vragen heeft over onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Medicatiekar van Logimedical

Wij bieden u een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te verbeteren. Hierbij staan veiligheid en efficiency voorop! Zo streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om veiligheid. En streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier houdt u meer tijd over voor echte zorg! Kortom, Logimedical voorziet u in al uw vragen.

Met de medicatiekarren van Logimedical kunt u medicijnen snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. En omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een medicatie wagen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met u in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met u, uw eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. U vindt onze contactgegevens hieronder. Ook kunt u ons volgen op LinkedIn. Op deze manier blijft u bijvoorbeeld op de hoogte van alle nieuwe producten.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten

Medicatiekar