Medicatiekast

Medicatiekast

Voor een veilige en efficiënte medicatiekast gaat u naar Logimedical! Logimedical is uw partner wanneer het gaat om veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Ook voor medicatiekasten kunt u daarom bij ons terecht!

Medicatiekast van Logimedical

Wij van Logimedical vinden het belangrijk dat alles wat u als zorgverlener nodig heeft, voor u binnen handbereik is. Dit omdat het in de zorg belangrijk is om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Op deze manier kan de beste kwaliteit en veiligheid gewaarborgd worden. Onze medicatiekasten zijn daarom ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen.

Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden. Dit doen wij om de toenemende rol van IT in de zorg te optimaliseren. Graag plannen wij samen met u een afspraak in om uw wensen te bespreken. Naar aanleiding van uw wensen kunnen onze specialisten u voorzien van deskundig advies. Zij weten precies wat u nodig heeft en welke mogelijkheden er voor u zijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze medicatiekasten? Neem dan gerust alvast een kijkje in ons assortiment en plan een demo in bij u op locatie!

Contact met ons opnemen

Bent u geïnteresseerd in een medicatiekast van Logimedical? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op de website maar het is ook mogelijk om ons een mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Graag plannen wij ook een afspraak met u in zodat wij samen met u, uw wensen kunnen bespreken. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij u voorzien van deskundig advies!

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten