Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnen malen

Bent u opzoek naar een handig hulpmiddel om voor medicijnen malen? Dan zijn de producten van Logimedical zeer geschikt. Wij hebben een webshop met een uitgebreid assortiment met allerlei producten die u helpen bij de zorgverlening.

Logimedical staat al 25 jaar voor ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Benieuwd naar welke producten wij aanbieden? Neem een kijkje in de webshop.

Medicijnen malen met de producten van Logimedical

Medicijnen malen kan erg handig zijn als bijvoorbeeld patiënten moeite hebben met het doorslikken van grote pillen. Door de medicijnen te malen zorgt u ervoor dat het slikken makkelijker gaat omdat de medicijnen in kleinere stukjes of zelfs als poeder geslikt kunnen worden. Ook bezeert u uw handen niet als u een pillenvergruizer of pillensplijter gebruikt. Daarnaast heeft een vergruizer ook als voordeel dat er niks van de pil verloren gaat als u deze vergruist. Alles wordt netjes opgevangen, zodat de patiënt nog steeds dezelfde hoeveelheid kan slikken dan wanneer de pil nog heel is.

In onze webshop vind u nog veel meer producten die het verlenen van zorg makkelijker voor u en uw organisatie maken. Zo hebben wij ook verschillende medicijnwagens, dispensers en handschoenhouders.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over onze producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag over onze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om met u mee te denken over welke producten geschikt zijn en passen bij uw organisatie. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of de chat op de website.