Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnen vermalen

Wilt u medicijnen vermalen en bent u opzoek naar een product wat u daarbij kunt helpen? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres! Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste instrumenten te gebruiken bij het verlenen van zorg. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met de beste producten zodat we de zorg voor u makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger kunnen maken. In onze webshop vindt u onder andere handschoenhouders, emergency zegels en medicijnkasten.

Benieuwd naar al onze producten? Bekijk het assortiment in de webshop!

Medicijnen vermalen met de producten van Logimedical

Medicijnen vermalen is erg handig wanneer u patiënten heeft die moeite hebben met het doorslikken van pillen en tabletten. Met een vermaler kunt u medicijnen namelijk makkelijk vergruizen of in kleinere stukjes hakken. Een vermaler heeft verschillende voordelen. Zo zorgt het ervoor dat u medicijnen kunt vermalen met een minimale inspanning, zodat u gemakkelijk meerdere pillen achter elkaar kunt doen zonder pijn in uw handen te krijgen. Ook zorgt het ervoor dat er niks van het medicijn verloren gaat. Daarnaast is een medicijnvermaler altijd stil, zodat u deze ook kunt gebruiken tijdens een nachtdienst wanneer de patiënten slapen.

Als u een medicijnvermaler besteld bij Logimedical, kunt u deze direct online betalen. Daarna zorgen wij ervoor dat deze wordt afgeleverd op een gewenste locatie. Als u nog vragen heeft over de producten, dan kunt u altijd telefonisch, per mail of via de chat op de website contact opnemen!

Op zoek naar meer informatie?

Als u nog vragen heeft over één van onze producten, kunt u contact met ons opnemen. Dankzij onze 25 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid advies geven over onze producten, en ook met u meedenken over welke producten het best passen bij u en uw organisatie.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op! Bekijk ook onze Facebook pagina.