Medicijnenkast

Voor een veilige en efficiente medicijnenkast ga je naar Logimedical! Logimedical biedt een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren. Hieronder vallen ook de medicijnenkasten.

Wij zijn jouw partner wanneer het gaat om veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen.

Medicijnenkast

Alles over medicatieveiligheid

Medicijnkasten van Logimedical

Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat je als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Dit omdat het in de zorg belangrijk is om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn om zo de beste kwaliteit en veiligheid te genereren. Onze medicijnenkasten zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen.

Veiligheid en efficiency staan hierbij voorop! Zo streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om veiligheid. En streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier houd je meer tijd over voor echte zorg! En omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in de ontwikkeling van producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning.

Medicijnenkast

Wij maken jouw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een medicijnenkast? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Ook kunt u ons volgen op LinkedIn. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met u in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met u, uw eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. U vindt onze contactgegevens hieronder.