Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnmaler kopen

Wilt u een medicijnmaler kopen? Dan is Logimedical de juiste partner voor u. Wij streven al meer dan 25 jaar naar meer efficiency en nauwkeurigheid in de zorgverlening. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten waardoor u de zorgverlening binnen uw organisatie makkelijker en beter kunt uitvoeren. U kunt bij ons terecht voor onder andere medicijnmalers, handschoenhouders en medicijnkasten. Dankzij onze kennis en ervaring zijn we niet alleen in staat om de juiste producten bij u te bezorgen, maar geven we ook graag advies over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Bij Logimedical vinden we het namelijk heel belangrijk dat onze klanten de producten optimaal kunnen gebruiken en hier zo lang mogelijk gemak van hebben.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk onze webshop!

Medicijnmaler kopen bij Logimedical

Een medicijnmaler heeft veel voordelen. Zo is het erg handig om te gebruiken als u voor meerdere patiënten achter elkaar medicijnen moet vermalen, aangezien het met de hand malen erg veel kracht kost en soms zelfs tot lichamelijke klachten kan leiden. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het met de hand vermalen van medicijnen lichamelijk veel te zwaar is volgens de normen. Met een medicijnmaler kunt u heel gemakkelijk en bijna zonder moeite de medicijnen malen en kan dit ook nog eens veel sneller gebeuren. Daarnaast is deze methode veel sterieler dan wanneer u het met de hand doet, en gaat er niks van het medicijn verloren tijdens het vermalen.

Neem contact op

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u goed te kunnen adviseren over de juiste producten voor uw organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de beste producten heeft, die passen bij de werkzaamheden, medewerkers en natuurlijk patiënten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen bij vragen of de behoefte aan meer informatie over de producten.