Medicijnmaler

Op zoek naar een medicijnmaler voor uw medicijnen? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres. In onze webshop hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten. Wij staan al 25 jaar voor ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Kijk in onze webshop om te zien wat er allemaal in ons assortiment zit.

Medicijnmaler

Alles over medicatieveiligheid

Medicijnmaler kopen bij Logimedical

Een medicijnmaler is erg handig als patiënten bijvoorbeeld moeite hebben met het slikken van medicijnen. Met behulp van een medicijnmaler kun je medicijnen makkelijk vermalen zodat ze als een poeder ingenomen kunnen worden. Ook zorgt het ervoor dat er niks van het medicijn verloren gaat als deze vermaald wordt.

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd en overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument, het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is. Ons productenpakket is speciaal ontworpen, zodat alles wat je nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Medicijnmaler

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over een medicijnvermaler, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en adviseren je graag over onze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om met je mee te denken over welke producten geschikt zijn en passen bij uw organisatie. Heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of bekijk onze social media.