Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnmalers

Heeft u medicijnmalers nodig om op een gemakkelijke manier medicijnen te kunnen vermalen? Dan is Logimedical de aangewezen partij om u te helpen. Wij streven namelijk al meer dan 25 jaar voor efficiency en nauwkeurigheid in de zorg, om zo de zorgverlening te kunnen optimaliseren. Omdat zorgverlening niet kan wachten, investeren wij daarom continue in de ontwikkeling van producten, technologieën, service en ondersteuning.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Medicijnmalers van Logimedical

Heeft u wel een pillen met de hand gemalen? Dan weet u ongetwijfeld hoe moeilijk dat is en hoeveel tijd het kost. Bovendien gebeurt het lang niet altijd veilig en steriel. Toch wordt er in veel zorginstellingen nog steeds met de hand gemalen. Het vermalen van een pil vraag tot wel 21 kgf druk; dat is veel hoger dan wat er door de Nederlandse Arbeidsinspectie als toelaatbaar wordt beschouwd. Hierdoor kunnen er fysieke klachten zoals pijn of overbelasting optreden bij zorgverleners.

Een medicijnmaler zorgt ervoor dat u op een eenvoudige en veilige manier de pillen kunt vermalen, waardoor u gemakkelijk meerdere pillen achter elkaar kunt doen zonder overbelast te raken. Daarnaast gebeurt dit ook op een steriele manier en gaat er niks van het medicijn verloren. Heel fijn als u de zorg draagt over meerdere patiënten die bijvoorbeeld moeite hebben met het doorslikken van een medicijn, of maar een gedeelte van een pil nodig hebben.

Contact

Heeft u nog vragen over onze medicijnmalers, of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Logimedical staan we graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke producten het best passen bij uw organisatie en werkzaamheden, zodat u uw werk voortaan op de juiste manier kunt uitvoeren.