Veiligheid en efficiency in de zorg

Medicijnstamper

Werkt u in de zorg en bent u op zoek naar een medicijnstamper? Logimedical heeft een uitgebreid assortiment producten die als doel hebben om de zorgverlening makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Met 25 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw organisatie.

Benieuwd naar ons aanbod? Neem een kijkje in de webshop!

Medicijnstamper van Logimedical

Een medicijnstamper zorgt er voor dat u op een gemakkelijke manier medicijnen fijn kunt maken. Op deze manier zijn ze makkelijker te slikken voor patiënten, aangezien ze in kleine stukjes, of zelf helemaal fijn zijn gemaakt. Ook zorgt een medicijnstamper ervoor, dat er niks van het medicijn verloren gaat als het fijn gemalen wordt. Alles blijft netjes opgevangen zodat de verhoudingen van het medicijn hetzelfde blijven. Nog een voordeel is dat u uw handen niet bezeert tijdens het vergruizen.

Als u een medicijnstamper via de website koopt, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over een bepaald product, staan wij u uiteraard graag te woord. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u waar nodig. U kunt ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over een medicijnstamper, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag over onze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om met u mee te denken over welke producten geschikt zijn en passen bij uw organisatie. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via de telefoon, mail of de chat op de website.