Medische pc

Op zoek naar een verrijdbare medische computer? De COW computer van Logimedical heeft precies wat je zoekt! Betrouwbaar, snel en makkelijk te manoeuvreren over de afdeling. Daarnaast is hij goed te beveiligen met extra elektronisch slotsysteem en geheel te customizen naar jouw behoeften op de werkvloer. Logimedical luistert naar jouw wensen en speelt hier op in door te blijven innoveren in onze producten. Medicatieveiligheid verbeteren? Wij zijn jouw partner bij uitstek.

Vraag eens een vrijblijvende demo aan van de medische computer.

Medische computer

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

COW medische computer

De voordelen van COW? Logimedical somt deze graag voor je op. Het verrijdbare werkstation maakt het delen van medicijnen en het geven van de juiste zorg makkelijker en sneller! Op deze manier houd je meer tijd over om te doen waar je echt voor wil gaan; jouw handen aan het bed. Zorgen voor de patiënten op jouw afdeling. Dankzij de slimme technologie worden eventuele (medicatie)fouten en -problemen vaak al opgemerkt door de medische pc, voordat de fout zich voor doet. De COW Computer is licht en daardoor gemakkelijk in gebruik.  Ook eens een medische computer testen? Laat nu jouw gegevens achter!

Andere producten

Niet alleen ben je bij ons aan het juiste adres voor computer werkstations, in ons assortiment vind je ook medicijnwagens, slotsystemen en bijvoorbeeld pillenvergruizers. Alles om jou te voorzien van de juiste producten. Onze slotsystemen zorgen er bijvoorbeeld voor dat onbevoegd personeel niet bij bepaalde medicijnen kunnen komen. Ook is een tweede beveiliging als ID- of barcode controle mogelijk. Logimedical geeft je hier graag meer informatie over!

Een demonstratie aanvragen

De medische pc’s van Logimedical brengen we graag bij jouw afdeling of instelling op proef, zodat je de gemakken en voordelen van de COW’s zelf kunt ervaren. Vraag ernaar via het onderstaande contactformulier. Wij nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met je op!
Volg ons ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het Logimedical nieuws. Tot snel!