Medische toetsenborden

Op zoek naar medische toetsenborden voor jouw zorginstelling of ziekenhuis? Bij Logimedical vind je moderne toetsenborden die geheel waterdicht zijn! Goed om te benoemen is dat ze typen als een standaard toetsenbord en zelfs vaatwasser bestending zijn. Dit betekent dat de producten gemakkelijk te desinfecteren zijn. Kies voor het beste typcomfort!

Bekijk de artikelen in de webshop.

Medische toetsenborden

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Makkelijk in gebruik

Je wilt de gemakkelijkheid van een normaal toetsenbord, maar deze moet wel op een juiste manier gedesinfecteerd kunnen worden. Voorkom infecties bij jou op de afdeling door gebruik van een medisch toetsenbord. Wist je dat toetsenborden en muizen een van de meest bacterie houdende apparaten zijn? Dat is een kwalijke zaak binnen de zorgafdeling. Verminder de overdracht van virussen en bacteriën via muizen en toetsenborden direct! Ontdek onze artikelen in de webshop.

Over Logimedical

Logimedical is voorloper als het gaat om innovatie en medicatie veiligheid binnen de zorgsector. We luisteren graag naar de vraag op de werkvloer, zodat we goed kunnen inspelen op de wensen van de zorgverleners! Niet alleen kun je bij ons medicijn wagens aanschaffen, ook andere artikelen als een baxterafvalbak en een Computer On Wheels dragen bij aan de veiligheid op de afdeling. Bekijk onze huidige producten via de website. Heb je een vraag over ons assortiment? Neem via het onderstaande formulier contact met ons op. Ook kun je direct in onze webshop onze medische muizen en toetsenborden bestellen! Snel geleverd en tegen een goede prijs beschikbaar.

Stel je vraag aan ons!

Meer informatie ontvangen? Of direct antwoord krijgen op je vragen? We horen graag van je! Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact op. Volg ons ook via LinkedIn om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Logimedical. We hopen je snel te mogen voorzien van passende medische producten!