Veiligheid en efficiency in de zorg | MIC melding

MIC melding

Binnen zorginstellingen wordt de afhandeling van incidentmeldingen gebruikt als instrument om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Dit wordt ook wel MIC melding (Meldingen Incidenten Cliënten) genoemd. Bent u net als vele andere zorginstellingen op zoek naar incidentenregistratiesystemen om alle noodzakelijke stappen van het MIC-proces te doorlopen? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres.

Logimedical staat voor 25 jaar ervaring en innovatie om organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners te verbeteren. Dit doen wij door het aanbieden van een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden om de toenemende rol van IT in de Zorg te optimaliseren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Efficiënte MIC melding systemen bij Logimedical

Wanneer u kiest voor incidentenregistratiesystemen van Logimedical, dan bent u ervan verzekerd dat u met ons systemen voldoet aan de wettelijke verplichting vanuit de Inspectie Volksgezondheid om alle incidenten te registreren en te melden, en om inzicht te verschaffen in de daaropvolgende afhandeling.

Naast deze systemen kunt u bij Logimedical terecht voor alles op het gebied van: medicijndistributie, behandelwagens, geregistreerde medicijnuitgifte en zorgwerkplekken.

Meer weten over MIC melding?

Wanneer u meer informatie wilt over onze incidentenregistratiesystemen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u geadviseerd wilt worden over andere producten, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies over de producten en welke binnen uw situatie het beste zullen passen. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website, maar het is ook mogelijk op telefonisch of per mail contact op te nemen.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten