Mobiele zorg

Ben je op zoek naar mobiele zorg? Logimedical biedt je alles wat je nodig hebt! Onze wagens zijn volledig aan te passen naar jou wensen. Ook wanneer je de wagens in de huisstijl wil van jouw bedrijf, zijn er genoeg mogelijkheden en denken we graag met je mee. We hebben onze processen en service volledig aangepast naar de wensen van onze klanten en weten wat we moeten doen om de verwachtingen van onze klanten te overdonderen! We komen graag met je in contact!

Vraag geheel vrijblijvend een proefwagen aan en ontdek alle voordelen helemaal zelf!

Zorgstation

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Over Logimedical

Wij staan voor 25 jaar ervaring waarin we volop innoveren om de efficiëntie, nauwkeurigheid en het gemak te verbeteren voor alle zorgverleners! Met onze oplossingen willen we jou organisatie naar een hoger niveau tillen! Het verlenen van zorgt, wacht niet en daarom investeren we continue in het ontwikkelen van onze producten om zo de beste ondersteuning te bieden aan de zorg. Met onze wagens wordt het werk in de zorg makkelijker en veiliger en daar zijn we enorm trots op! Volg ons op Facebook om meer te weten te komen over Logimedical en onze wagens bij onze klanten in de praktijk te zien!

Mobiele zorg

Werken in de zorg vraagt om veel inspanning. Met onze wagens kan je je werkplek gemakkelijk meenemen naar je patiënten. Dit scheelt veel tijd en zorgt ervoor dat je alle tools bij de hand hebt om direct zorg te verlenen wanneer dat nodig is. Door onze slotsystemen kan alleen bevoegd personeel de wagen ontgrendelen. Wanneer je ervoor kiest om de wagens te voorzien van een computer, is deze vanaf een afstand te besturen. Ook updates kunnen vanaf een afstand uitgevoerd worden wat enorm efficiënt is voor het werk van de IT-specialisten binnen jullie bedrijf!

Meer informatie ontvangen?

Ben je enthousiast geworden over mobiele zorg? We vertellen je graag nog veel meer! De mogelijkheden zijn eindeloos en we komen graag met je in gesprek om deze te bespreken. Wil je vrijblijvend een wagen uitproberen en de voordelen zelf ervaren? Neem contact met ons op! We hopen snel iets voor je te kunnen betekenen!