Veiligheid en efficiency in de zorg

OK trolley

Wanneer u op zoek bent naar een veilige en efficiënte OK trolley, dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres! Logimedical heeft vele jaren ervaring in het verbeteren van de organisatie, efficiency en nauwkeurigheid van zorgverlening en -verleners. Wij doen dit door een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden aan te bieden. Hierbij staan de volgende kenmerken voorop:

  • Veiligheid: Wij streven ernaar om alle noodzakelijke handelingen rondom de toediening van medicijnen, zo beveiligd mogelijk te maken, zonder daarbij de praktijk uit het oog te verliezen.
  • Efficiëntie: Wij streven ernaar om alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Bent u benieuwd naar onze verschillende OK trolleys? Neem dan een kijkje in de webshop.

Een OK trolley die voldoet aan de eisen voor de JCI accreditatie

Bent u op zoek naar een OK trolley die voldoet aan alle eisen die gesteld zijn voor de JCI accreditatie? Dan is Logimedical uw partner! Bij onze producten weet u zeker dat deze aan de eisen voor de JCI accreditatie zullen voldoen. Wij helpen u op het gebied van behandelwagens, maar u kunt ook bij ons terecht voor medicijndistributie, geregistreerde medicijnuitgifte en zorgwerkplekken. U vindt bij ons alles voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen.

Meet weten?

Wanneer u meer informatie wilt over een OK trolley van Logimedical, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer u geadviseerd wilt worden over andere producten, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Zij voorzien u graag van deskundig advies over de producten en welke binnen uw situatie het beste zullen passen. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website, maar het is ook mogelijk op telefonisch of per mail contact op te nemen.

Heeft u interesse in een bepaalde OK trolley van Logimedical? Of twijfelt u nog tussen verschillende trolleys? Dan kunt u vrijblijvend een demo bij u op locatie inplannen.

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten