Oorzaken medicatiefouten

De oorzaken achterhalen van het maken van medicatiefouten op de werkvloer? De NexsysADC™ medicijnwagen helpt verpleegkundigen en apothekers dagelijks om bestaande uitgifte processen te beheren en te controleren. Dankzij de innovatieve oplossingen die de medicijnkar met zich mee brengt, weet je als zorgverlener altijd wie, wanneer, wat en hoeveel.

Mensen blijven mensen, en mensen maken fouten. Toch wil Logimedical de foutgevoeligheid omtrent medicijnen geven en opslaan zo laag mogelijk houden. Ontdek de mogelijkheden vrijblijvend!

Medicijngebruik

Beveiligde data

Alle data wordt veilig opgeslagen volgens de normen van de HIPAA data beveiliging. Deze regels waarborgen de privacy van de patiënt en de online beveiliging van data binnen de zorginstellingen. Vanzelfsprekend neemt Logimedical medicatieveiligheid en privacy ontzettend serieus. Niet alleen binnen online data, maar ook fysieke privacy gevoelige informatie. Hiervoor hebben wij de baxter afvalbak ontwikkeld. Deze kan direct een de medicijnwagen worden gemonteerd. Privacygevoelig afval kan hierdoor op een juiste manier worden vernietigd.

Alles binnen handbereik

Wij zorgen ervoor dat alle belangrijke apparatuur voor jou binnen handbereik is, op de momenten dat je het als zorgverlener écht nodig hebt. Van losse pillenvergruizers, Computer On Wheels tot innovatie medicijnbeheer wagens. Medicijnfouten zijn verleden tijd! Ons team onderzoekt waar de oorzaak van de fout kan liggen, en ontwikkelt zo verder om tot een juiste oplossing te komen.

Oorzaken medicatiefouten

Webshop Logimedical

In de webshop kun je direct ons huidige assortiment bekijken. Je vindt hier bijvoorbeeld alle informatie omtrent medicijnwagens die je nodig hebt. Daarnaast kun je een brochure downloaden om nog meer informatie te ontvangen. Liever direct een prijsopgave op maat, zonder ergens aan vast te zitten? Dit is uiteraard ook mogelijk. Kies het product, en vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan. Onze collega’s nemen zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken.

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact opnemen | Veiligheid medicatie

Wil je direct weten hoe jij scoort op je medicatieveiligheid-kennis? Doe de gratis test op onze website. Uiteraard kun je voor vragen direct contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Volg ons ook op LinkedIn!