Opiatenkluis afsluitbaar

Al lang op zoek naar een opiatenkluis afsluitbaar? Je bent aan het juiste adres bij Logimedical! Wij helpen je de medicatieveiligheid te verbeteren. De opiatenkluis heeft een gecontroleerde toegang tot de meer gevoelige producten. De kluis kan geopend worden middels een PIN-code of een contactloos slotsysteem. Vraag een offerte op  of vraag meer informatie aan via de onderstaande knop!

Opiatenkluis afsluitbaar

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dit namelijk al via de telefoon. Maar soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk voor je verholpen

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Wie zijn wij?

Logimedical heeft als doel om de gezondheidszorg veiliger en efficiënter te maken. Dit doen wij door producten aan te bieden die de werkzaamheden makkelijker en veiliger maken! Denk bijvoorbeeld aan innovatieve slotsystemen op medicijnkarren. Samen gaan wij in gesprek over een plan op maat. Wat kan er verbeterd worden bij jou op de afdeling? Onze collega’s komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. We kijken hierbij naar de huidige pijnpunten en welke verbeteringen hier bij passen. Ook stippen wij natuurlijk aan wat al erg goed gaat! Goed om te benoemen is dat wij tijdens ons bezoek ook een demonstratie kunnen geven. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe opiatenkluizen of medicijnwagens.

Baxter afvalbak

Een product dat Logimedical heeft ontwikkeld is de speciale baxterrol afvalbak. Het is algemeen bekend dat juist deze baxterrol erg privacygevoelig is. Dit komt doordat gegevens van de patiënt worden vernoemd op de zakjes. Dankzij onze afvalbak scheid je duidelijk het baxterafval met ander afval. Benieuwd? Neem eens een kijkje in onze webshop.

Een opiatenkluis afsluitbaar bestellen

Bij Logimedical slaag je altijd. Bestel direct de opiatenkluis bij ons! Neem contact op via ons contactformulier. Ook kun je ons direct bereiken via de onderstaande contactgegevens. Volg je ons ook al op Facebook en Linkedin? Tot snel!