Ozon desinfectie kast

Wil je graag een Ozon desinfectie kast aanschaffen voor bij jouw op de werkvloer? De CleanCart® Desinfectiecel van Logimedical desinfecteert jouw medicijnwagens binnen enkele momenten! Dit gebeurt door middel van UV-C licht en Ozon. De medicijnkarren van Logimedical komen op vele plekken. Ze rijden van kamer naar kamer, patiënt naar patiënt. Dit betekent ook dat virussen gemakkelijk mee kunnen liften. Goede desinfectie is in deze tijd essentieel! Bespaar tijd en desinfecteer jouw medicijnwagens met onze cel. Vraag meer informatie een of bestel hem direct. Verkrijgbaar voor verhuur, koop en full-service optie. Ontdek de innovatieve kracht van Logimedical.

Ozon desinfectie kast

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Geen ‘besmette’ wagens meer

Zoals hierboven benoemd zijn onze medicijnwagens te vinden op vele afdelingen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen. Logimedical luistert naar de mensen op de werkvloer. Zij weten immers wat nu noodzakelijk is. Op dit moment hebben zij alle tijd nodig om de juiste zorg te bieden, zonder dat zij zich druk hoeven te maken om het desinfecteren van de medische apparatuur. De CleanCart® Desinfectiecel desinfecteert de wagens binnen een 5-tal minuten zodat jij zo snel mogelijk weer je werk kunt doen. Hoe we dit doen?

Ozon en UV-C licht

De combinatie van Ozon en UV-C licht zorgt ervoor dat de wagens virusvrij zijn. Zelfs op de plekken binnen de cel waar het licht moeilijk bij kan komen. De Ozon desinfectie kast is te koop en te huur tegen een gunstige prijs. Vanzelfsprekend houdt dit in dat jouw investering in de De CleanCart® Desinfectiecel zo terug verdient.

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat om je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat u er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat u snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij u langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen. 

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Contact opnemen met Logimedical

Wil je graag meer weten over onze desinfectie cel? Vul het onderstaande contactformulier in. Wij vertellen je graag meer of komen hem demonstreren. Logimedical staat klaar voor de zorg! Met onze innovatieve producten staan we je graag bij. Wij hopen je snel te mogen spreken.