Veiligheid en efficiency in de zorg

Pil vermaler

Bent u op zoek naar een pil vermaler? Dan is Logimedical uw partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment met producten die als doel hebben om de zorgverlening voor onze klanten makkelijker, nauwkeuriger en efficiënter te maken. In ons assortiment vindt u onder andere handschoenhouders, medicijnkasten en pil vermalers. Logimedical heeft al ruim 25 jaar ervaring in dit vakgebied en streeft er naar om de zorg steeds beter en gemakkelijker te maken.

Bent u benieuwd naar onze producten? Bekijk dan ons aanbod in de webshop!

Pil vermaler van Logimedical

Een pil vermaler is een zeer handig hulpmiddel bij het toedienen van medicatie. Als een patiënt moeite heeft met het doorslikken van een hele pil, of als hij of zij maar een gedeelte van de pil nodig heeft, helpt een pil vermaler om de pil te vermalen of te vergruizen. Zo kan de patiënt het medicijn alsnog slikken in kleine stukjes of zelf in poedervorm. De pil vermaler zorgt er ook voor dat er niks van het medicijn verloren gaat, en beschermt uw handen bij het vermalen.

Naast pil vermalers hebben wij nog veel meer artikelen in ons assortiment die u helpen om de zorgverlening makkelijker te maken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor medische wagens, computerwagens, en medicijnkasten.

Neem contact op

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u goed te kunnen adviseren over de juiste producten voor uw organisatie. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de beste producten heeft, die passen bij de werkzaamheden, medewerkers en natuurlijk patiënten. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen bij vragen of de behoefte aan meer informatie over de producten.