Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillen druk machine

Bent u op zoek naar een pillen druk machine? Dan zit u bij Logimedical helemaal goed! Wij hebben al 25 jaar ervaring en staan garant voor het nauwkeuriger, efficiënter en vooral makkelijker maken van de zorg. Dit doen wij door een breed assortiment aan producten aan te bieden, die u en uw organisatie helpen bij het op de juiste manier verlenen van zorg. Zo hebben wij onder andere handschoenhouders, pillen druk machines en medicijnkasten in ons assortiment!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Pillen druk machine kopen bij Logimedical

Logimedical heeft een uitgebreide webshop waar u al uw gewenste producten kunt bestellen. U kunt na bestelling direct betalen en dan zorgen wij dat het afgeleverd wordt op de juiste locatie. Als u nog vragen heeft over één van de producten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken via de telefoon, mail of chat op de website.

Een pillen druk machine is een handig product op pillen te vergruizen of in kleinere stukjes te hakken. Dit is vooral ideaal voor patiënten die moeite hebben met het slikken van een pil of tablet, of bijvoorbeeld maar de helft van het medicijn nodig hebben. Daarnaast kunt u bijna moeiteloos de pil vermalen, waardoor u zonder uw handen te bezeren meerdere pillen achter elkaar kunt doen. De pillen druk machine zorgt ervoor dat er niks van het medicijn verloren gaat en alles netjes opgevangen wordt.

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over een pillen druk machine of één van onze andere producten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dankzij onze 25 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over onze producten. Daarnaast denken wij graag met u mee over de juiste instrumenten voor uw organisatie.

Neem contact op en wij helpen u graag verder!