Pillen machine kopen

Wil je graag een pillen machine kopen? Dan ben je bij Logimedical aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment in onze webshop. Logimedical heeft al 25 jaar het doel om de zorgverlening, makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Naast pillen machines vind je ook een breed aanbod aan andere producten, zoals handschoenhouders, medicijnkasten en emergency zegels. Als je een product bij ons besteld, kun je deze direct afrekenen in de webshop. Daarna wordt het product bezorgd op een locatie die jij wenst.

Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in de webshop!

Pillen machine kopen

Alles over medicatieveiligheid

Pillen machine kopen bij Logimedical

Logimedical weet als geen ander dat het belangrijk is in de zorg om te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij zorgen er daarom ook voor dat alles wat je nodig hebt als zorgverlener binnen handbereik is. Ons complete productenpakket is daarom ook ontworpen om daar aan te voldoen! Omdat het verlenen van zorg niet kan wachten, investeren wij continue in ontwikkeling op verschillende vlakken, zoals: producten, innovatieve technologieën, service en ondersteuning. Op die manier zijn wij er zeker van dat onze producten je ondersteunen en helpen bij het verbeteren van de zorg.

Pillen machine kopen

Wij maken uw werk veiliger én eenvoudiger

Voor de beste kwaliteit en veiligheid in de Zorg is het belangrijk altijd overal eenvoudig te beschikken over het juiste instrument,
het juiste product of het juiste medicijn. Logimedical zorgt er voor dat alles wat jij als Zorgverlener nodig hebt, altijd binnen handbereik is.

Computer werkstations

Slotsystemen

Medicijnbeheer

Themawagens

Geregistreerde medicijnuitgifte

Ons complete, naar eigen inzicht en voorkeur te configureren productenpakket, is ontworpen om daar waar het er toe doet,
alles wat je nodig hebt overzichtelijk en gemakkelijk beschikbaar te hebben.

Medicatieveiligheid: Doe de test!

Hoe ver is jouw organisatie op het gebied van medicatieveiligheid?
Doe nu online de gratis medicatieveiligheidstest!
Tijdens de test ontvang je tips en tricks die je direct kan toepassen op de werkvloer.

Vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Start de test

Ga voor de beste service!

Het komt wel eens voor dat een product van ons niet meer doet wat je er van gewend bent. Geen nood!
Over het algemeen zijn onze medewerkers in staat je snel weer met het product aan de gang te krijgen.
Soms lukt dat al via de telefoon. Soms komen we gewoon bij je langs.
In ieder geval wordt het ongemak zo snel mogelijk verholpen.

Service binnen 2 uur

De volgende dag de benodigde onderdelen in huis

Inclusief in-house support

Service aanvraag

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over een pillen machine of één van onze andere producten, dan kun jealtijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor je klaar en adviseren je graag over onze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om met je mee te denken over welke producten geschikt zijn en passen bij uw organisatie. Behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.