Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillen vergruizer

Bent u op zoek naar een pillen vergruizer? Dan is Logimedical uw partner. Wij hebben een uitgebreid assortiment producten die als doel hebben om de zorgverlening makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger te maken. Met 25 jaar ervaring hebben wij de juiste kennis in huis om u te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw organisatie.

Bent u benieuwd naar ons aanbod producten? Neem een kijkje in de webshop!

Pillen vergruizer van Logimedical

Een pillen vergruizer zorgt er voor dat u op een gemakkelijke manier pillen kunt vergruizen of kunt pletten. Op deze manier zijn ze makkelijker te slikken voor patiënten, aangezien ze in kleine stukjes, of zelf helemaal fijn zijn gemaakt. Ook zorgt een pillen vergruizer ervoor, dat er niks van de pil verloren gaat als het fijn gemalen wordt. Alles blijft netjes opgevangen zodat de verhoudingen van de pil hetzelfde blijven. Nog een voordeel is dat u uw handen niet bezeert tijdens het vergruizen.

Als u een pillen vergruizer via de website koopt, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over een bepaald product, staan wij u uiteraard graag te woord. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u waar nodig. U kunt ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Meer informatie?

Als u meer informatie wilt over een pillen vergruizer, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en adviseren u graag over onze verschillende producten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om met u mee te denken over de juiste producten die passen bij uw organisatie, medewerkers en patiënten. Heeft u behoefte aan advies? Neem contact met ons op via de telefoon, mail of chat op de website.