Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillenmaler

Werkt u in de zorg en bent u op zoek naar een pillenmaler? Dan kunt u terecht in de webshop van Logimedical. Wij streven er al 25 jaar voor om de efficiency en nauwkeurigheid van de zorgverlening te verbeteren.

Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor: emergency zegels, handschoenhouder, pillen vermalers en meer!

Neem een kijkje in de webshop om te zien wat er allemaal in ons assortiment zit!

Pillenmaler kopen bij Logimedical

Als u een pillenmaler via de website koopt, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over een bepaald product, dan kunt u ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Doormiddel van een pillenmaler kunt u pillen op een eenvoudige manier laten vergruizen of kleiner maken. Dit is ideaal als patiënten moeite hebben met het doorslikken van een medicijn. Daarnaast voorkomt het ook dat er losse stukjes van de pil afbreken en bezeert u uw handen niet.

Meer weten?

Wanneer u meer informatie wilt over een pillenmaler, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook als u advies wilt over onze andere producten. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies over welke producten het best geschikt zijn voor uw organisatie. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen de mogelijkheden voor uw organisatie bekijken. U kunt contact opnemen via het contactformulier op we website, maar het is ook mogelijk om telefonisch of per mail met ons in contact te komen.

Heeft u interesse in een pillensmaler, of een ander product van Logimedical? Of twijfelt u over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!