Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillensplijter

Op zoek naar een pillensplijter voor uw werkzaamheden in de zorg? Dan kunt u terecht in de webshop van Logimedical. Wij streven er al 25 jaar voor om de efficiency en nauwkeurigheid van de zorgverlening te verbeteren.

Hierbij kunt u denken aan een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Maar u kunt bij ons ook terecht voor: emergency zegels, handschoenhouder, pillensplijters en meer! Kortom, Logimedical biedt u alle voorzieningen. Neem een kijkje in de webshop om te zien wat we allemaal verkopen!

Kopen bij Logimedical | Pillensplijter

Als u een pillensplijter via de website koopt, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren. Als u vragen heeft over uw product, dan kunt u ons altijd bereiken via de telefoon, per mail of via de chat op de website.

Door middel van een pillen splijter kunt u pillen op een eenvoudige manier doormidden splijten. Dit is ideaal als patiënten maar de helft van het medicijn nodig hebben. Daarnaast voorkomt het ook dat er losse stukjes van de pil afbreken.

Meer weten?

Wanneer u meer informatie wilt over de pillensplijter, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook als u advies wilt over onze andere producten. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies over welke producten het best geschikt zijn voor uw organisatie. Ook kunnen wij aan de hand van uw wensen de mogelijkheden voor uw organisatie bekijken. U kunt contact opnemen via het contactformulier op we website, maar het is ook mogelijk om telefonisch of per mail met ons in contact te komen.

Heeft u interesse in een pillensplijter, of een ander product van Logimedical? Of twijfelt u over een bepaald product? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder! Ten slotte: Volgt u ons al op onze LinkedIn pagina?.