Veiligheid en efficiency in de zorg

Pillenvermaler

Bent u op zoek naar een pillenvermaler om medicijnen te kunnen vermalen? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres! Wij hebben 25 jaar ervaring en staan garant voor het nauwkeuriger, efficiënter en makkelijker maken van de zorg. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld met vele producten die u en uw organisatie helpen bij het op de juiste manier verlenen van zorg.

Bent u benieuwd naar al onze producten? Neem dan een kijkje in onze webshop!

Pillenvermaler kopen bij Logimedical

Een pillenvermaler is een zeer handig product als u patiënten heeft die moeite hebben met het doorslikken van medicijnen. Dankzij een pillenpletter kunt u medicijnen makkelijk en zonder veel moeite vermalen tot kleinere stukjes of zelf tot poeder. Op deze manier kunnen medicijnen makkelijk ingenomen worden en is er ook een mogelijkheid om de helft van het medicijn in te nemen. Nog een voordeel van een pillenvermaler is dat er niks van het medicijn verloren gaat. Alles wordt netjes opgevangen zodat het nog steeds dezelfde hoeveelheid is dan wanneer de pil nog heel is.

Als u een pillenpvermaler besteld bij Logimedical, kunt u deze direct afrekenen in de webshop. Wij zorgen er dan voor dat het afgeleverd wordt op de juiste locatie. Heeft u nog vragen over een product? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag.

Meer informatie nodig?

Heeft u nog vragen over een pillenvermaler of één van onze andere producten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Dankzij onze 25 jaar ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren over onze producten. Daarnaast denken wij graag met u mee over de juiste instrumenten voor uw organisatie. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat de producten goed aansluiten en aan uw wensen voldoen.

Neem contact op en wij helpen u graag verder!