Veiligheid en efficiency in de zorg

Silent knight medicijnvermaler

Bent u op zoek naar een Silent knight medicijnvermaler? Dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Met onze 25 jaar ervaring weten wij precies hoe we voor u de zorg makkelijker, nauwkeurig en efficiënter kunnen maken. Wij hebben een ruim aanbod aan producten die u direct kunt bestellen in de webshop!

Bent u benieuwd naar onze producten? Kijk dan rond in onze webshop!

Silent knight medicijnvermaler kopen bij Logimedical

Logimedical maakt uw werk gemakkelijker. Wij weten als geen ander dat het in de zorg belangrijk is om altijd te beschikken over de juiste instrumenten en producten. Wij zorgen ervoor dat alles wat u nodig hebt, binnen handbereik is. Daarom bieden wij een compleet productenpakket aan, waarin u niks te kort kunt komen. Als u bij ons een bestelling plaatst in de webshop, kunt u deze direct afrekenen en op een gewenste locatie laten afleveren.

Een medicijnvermaler is een ideale oplossing als u medicijnen moet vermalen voor patiënten die moeite hebben met het slikken van een pil of tablet. Dankzij dit product kunt u zonder al te veel moeite de medicijnen vermalen en zult u uw handen niet bezeren. Ook kan dit geruisloos! Dat is vooral handig bij een avond- of nachtdienst als de patiënten liggen te slapen. Ook zorgt de medicijnvermaler ervoor dat alles netjes opgevangen wordt en er niks van de pil of het tablet verloren gaat bij de vermaling.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen over de aanschaf van een medicijnvermaler of één van onze andere producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail, telefoon of chat op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!