Veiligheid en efficiency in de zorg

Transport trolley

De werkdruk in de zorg wordt steeds groter, daardoor wordt ook de kans op menselijke fouten groter. Logimedical streeft ernaar alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zodat er meer tijd overblijft voor echte zorg. Dit doen wij door het aanbieden van veilige en efficiënte medicijndistributiesystemen in ziekenhuizen en zorg- en verpleeginstellingen. Waaronder ook een transport trolley. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over ons en onze producten.

Transport trolley van Logimedical

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat u als zorgverlener nodig heeft, binnen handbereik is. Onze transportwagens zijn ideaal voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. Zo streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om veiligheid. En streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen.

Wanneer u op zoek bent naar een transportwagen, dan bent u bij Logimedical aan het juiste adres. Maar naast een transport trolley kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve servicemogelijkheden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een transport trolley? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met u in. Tijdens een afspraak kunnen we samen met u, uw eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor uw situatie. U vindt onze contactgegevens hieronder.