Transportkar

Om in de zorg de beste kwaliteit en veiligheid te genereren is het belangrijk om altijd en overal te beschikken over het juiste instrument, product of medicijn. Wij van Logimedical zorgen ervoor dat alles wat je als zorgverlener nodig hebt, binnen handbereik is. Zo kun  je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een transportkar.

Transportkar van Logimedical

Wanneer je op zoek bent naar een transportwagen, dan zit je bij Logimedical goed! Wij bieden je wagens voor het snel, efficiënt, veilig en conform regelgeving opslaan of transporteren van medicijnen binnen zorg- en verpleeginstellingen en ziekenhuizen. Hierbij staan veiligheid en efficiency voorop! Zo streven wij ernaar dat door middel van onze producten, alle processen rondom de toediening van medicijnen zo efficiënt mogelijk verlopen. Op deze manier houd je meer tijd over voor echte zorg! En ook streven wij naar het hoogste niveau als het gaat om de veiligheid.

Naast een transportkar kun je bij ons terecht voor een uitgebreid programma aan medische wagens, computerwagens, computerarmen en creatieve service mogelijkheden. Wij streven ernaar om de prestaties van jouw zorginstelling, door middel van innovatieve oplossingen met een positief klinisch effect, naar een hoger niveau te tillen.

Contact opnemen

Geïnteresseerd in een transportwagen of -kar? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en plannen graag een afspraak met je in. Tijdens een afspraak kunnen we samen de eisen en wensen bespreken. Zo vinden wij altijd een oplossing voor de situatie. Je vindt onze contactgegevens hieronder. Volgt u al onze bedrijfspagina op LinkedIn? Zo blijft u op de hoogte van al het nieuws rondom Logimedical!

Demo inplannen

Een demonstratie bij u op locatie? Dit kan u direct online inplannen! Wij geven een presentatie over het thema dat u kiest bij onze afsprakenplanner. Na bevestiging van ons is de afspraak al rond.

Hoe is de medicatieveiligheid op uw locatie? Doe de gratis test!

Producten